Huid en Haar studio Janny

Huid en Haar studio Janny is een Kapper gelegen aan Pastoor van Tielstraat 49 in Leuth.

Meer informatie over Huid en Haar studio Janny in Leuth

Huid & Haarstudio Janny is een schoonheidssalon, kapsalon en massagepraktijk waar deskundig advies, persoonlijke aandacht en professionele behandelingen centraal staan. De salon is zelfs op TV geweest bij het programma Plezier en Passie van RTL4. In april is het PIGGY-SPAARSYSTEEM geïntroduceerd, waarmee klanten punten kunnen sparen bij elke behandeling of aanschaf van een product. Deze punten kunnen vervolgens ingewisseld worden voor producten of acties. Huid & Haarstudio Janny helpt al vele jaren met plezier mensen in de salon en staat garant voor goede zorg voor de huid, haar en ontspanning. De salon is gevestigd in Leuth, op de Pastoor van Tielstraat 49.

Wil je weten wat Huid en Haar studio Janny verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huid en Haar studio Janny of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huid en Haar studio Janny? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huid en Haar studio Janny het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Huid en Haar studio Janny reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huid en Haar studio Janny

Bezoekers bekeken ook