Yv's haarsalon

Yv's haarsalon is een Kapper gelegen aan Vlasrootweg 20 in Groesbeek.

Meer informatie over Yv's haarsalon in Groesbeek

Yv's haarsalon is een trendy kapsalon waar dames en heren terecht kunnen voor ontspanning en verzorging van hun haar. Naast knippen, föhnen en verven biedt de salon ook hoofdhuidmassages en advies over haarverzorging. Tijdens de behandeling kunnen klanten genieten van een heerlijke kop koffie of thee. Yv's werkt met hoogwaardige producten en is gevestigd aan de Vlasrootweg 20 in Groesbeek. Op dit moment neemt de salon geen nieuwe klanten meer aan. Voor contact kan gebeld worden naar 024-6758795 of gemaild worden naar yvshaarsalon@gmail.com.

Wil je weten wat Yv's haarsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yv's haarsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yv's haarsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yv's haarsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Yv's haarsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yv’s haarsalon

Bezoekers bekeken ook