Kapsalon Betty's Haarmode

Kapsalon Betty's Haarmode is een Kapper gelegen aan Bredeweg 47 in Groesbeek.

Meer informatie over Kapsalon Betty's Haarmode in Groesbeek

Betty's Haarmode is een kapsalon in Groesbeek, geopend sinds november 2014. Ze knippen zowel dames, heren als kinderen. De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur en op maandag zijn ze gesloten. De contactgegevens zijn Bredeweg 47A, 6562DB Groesbeek. Betty Liebers is de ervaren topstylist en ze werkt met topproducten van onder andere Artistique. Ze streeft ernaar om de juiste balans te vinden tussen uw wens en het daarbij passende kapsel. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 024-7504880.

Wil je weten wat Kapsalon Betty's Haarmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Betty's Haarmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Betty's Haarmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Betty's Haarmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Kapsalon Betty's Haarmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Betty’s Haarmode

Bezoekers bekeken ook