Kapsalon "Nolly"

Kapsalon "Nolly" is een Kapper gelegen aan Burgemeester Ottenhoffstraat 14A in Groesbeek.

Meer informatie over Kapsalon "Nolly" in Groesbeek

Kapsalon Nolly is een gevestigd familiebedrijf dat sinds 1981 actief is in Groesbeek en omstreken. De kapsalon is gespecialiseerd in zowel dames- als herenkapsels en verwelkomt ook kinderen. De sfeer in de salon wordt als huiselijk en gemoedelijk ervaren, wat zorgt voor een comfortabele omgeving voor zowel jonge als oudere klanten. Het team van Kapsalon Nolly is goed opgeleid en volgt regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en trends. De salon biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder knippen, föhnen, watergolven, permanenten, kleuringen, highlights en bruidskapsels. De openingstijden van de salon zijn woensdag van 08.00 tot 17.00 uur, donderdag van 09.00 tot 18.30 uur, vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 15.00 uur.

Wil je weten wat Kapsalon "Nolly" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon "Nolly" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon "Nolly"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon "Nolly" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Kapsalon "Nolly" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon “Nolly”

Bezoekers bekeken ook