Thuiskapster Laura

Thuiskapster Laura is een Kapper gelegen aan Albert Schweitzerstraat 23 in Groesbeek.

Meer informatie over Thuiskapster Laura in Groesbeek

Thuiskapster Laura kondigt aan dat ze vanaf 11 mei weer aan het werk mag en dat afspraken gemaakt kunnen worden. Ze geeft haar contactgegevens en nodigt mensen uit om een afspraak te maken. Daarnaast biedt ze een welkomstaanbieding van 10% korting voor nieuwe klanten. Thuiskapster Laura komt bij mensen thuis om hun haar te knippen, kleuren en stylen, wat handig is voor mensen met een druk leven, een gezin of mobiliteitsproblemen. Er worden geen specifieke ervaringen genoemd, maar er is wel een galerij met foto's van haar werk. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op haar website.

Wil je weten wat Thuiskapster Laura verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thuiskapster Laura of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thuiskapster Laura? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thuiskapster Laura het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Thuiskapster Laura reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thuiskapster Laura

Bezoekers bekeken ook