Salon lis@

Salon lis@ is een Kapper gelegen aan Palsstraat 10 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Salon lis@ in Millingen aan de Rijn

De tekst beschrijft een Nederlands kappersmerk genaamd Pop, dat fris, puur en parabeenvrij is. Het merk biedt exclusieve en betaalbare kappersdiensten. De tekst promoot een kleinschalige salon genaamd Kapsalon lis@, die een informele sfeer, persoonlijke aandacht en professionele behandelingen biedt. De salon is omringd door groen en biedt een ontspannen ervaring met een kopje koffie of thee. Het benadrukt dat klanten kunnen genieten van geweldig haar en dezelfde kwaliteit krijgen als bij reguliere kapsalons, maar tegen een voordeliger tarief.

Wil je weten wat Salon lis@ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon lis@ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon lis@? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon lis@ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Salon lis@ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon lis@

Bezoekers bekeken ook