Camping Klein Amerika

Camping Klein Amerika is een Kampeerterrein gelegen aan Klein Amerika 3b in Groesbeek.

Meer informatie over Camping Klein Amerika in Groesbeek

Camping Klein Amerika in Groesbeek is een gezellige camping die in 2016 volledig vernieuwd is. Naast kamperen zijn er ook andere overnachtingsmogelijkheden, zoals de knusse houten huisje genaamd de podge en twee luxe boerenkamers. Met de app van de camping heeft men alle informatie over de vakantie op één plek, inclusief praktische informatie en contactgegevens van de receptie. Klein-Amerika is niet alleen een camping, maar ook een wijngaard en landbouwbedrijf met prachtige vergezichten. De camping heeft ook een eigen wijngaard waarin rode en witte druiven worden geteeld. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse biedt de camping extra plaatsen en een gemoedelijke sfeer. Men kan ook verschillende accommodaties boeken, zoals kampeerplekken, de Woodlodge, de Podge, de BoerenSuite, de Boerenkamer en het vakantiehuisje Sint-Jansberg.

Wil je weten wat Camping Klein Amerika verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Klein Amerika of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Klein Amerika? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Klein Amerika het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Camping Klein Amerika reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Klein Amerika

Bezoekers bekeken ook