De Hazelaarshof

De Hazelaarshof is een Kampeerterrein gelegen aan Duffeltdijk 34 in Kekerdom.

Meer informatie over De Hazelaarshof in Kekerdom

Camping en boerderijwinkel De Hazelaarshof biedt een gezellige kampeerervaring en authentieke streekproducten. Gasten kunnen overnachten in luxe glampingtenten, een Boer'n Bedstee of hun eigen tent, caravan of camper. De camping ligt dicht bij Nijmegen, Arnhem en Kleve en is ideaal voor wandelen en fietsen in de natuur. In de boerderijwinkel kunnen bezoekers verse lokale producten kopen en genieten van een kopje koffie of taart. Honden zijn welkom op de camping en er zijn prachtige fietsroutes beschikbaar. De Hazelaarshof is een gezellige en kleinschalige camping die deel uitmaakt van een loon- en akkerbouwbedrijf.

Wil je weten wat De Hazelaarshof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hazelaarshof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hazelaarshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hazelaarshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar De Hazelaarshof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hazelaarshof

Bezoekers bekeken ook