Minicamping Wylerberg

Minicamping Wylerberg is een Kampeerterrein gelegen aan Oude Kleefsebaan 427 in Berg en Dal.

Meer informatie over Minicamping Wylerberg in Berg en Dal

Minicamping Wylerberg is een rustige camping gelegen in het bosrijke gebied van Berg en Dal, vlakbij Nijmegen. De camping biedt royale kampeerplaatsen en een knusse ruimte waar gasten gratis gebruik kunnen maken van de koelkast. Het is centraal gelegen en biedt mogelijkheden voor allerlei leuke uitstapjes. Het is een oase van rust voor de wat oudere rustzoeker. Daarnaast is er een recreatieruimte met gezelschapsspelletjes en loopt het Pieterpad langs het erf van de camping. Minicamping Wylerberg is aangesloten bij Vekabo.

Wil je weten wat Minicamping Wylerberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping Wylerberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping Wylerberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping Wylerberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Minicamping Wylerberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping Wylerberg

Bezoekers bekeken ook