De Zeelandsche Hof

De Zeelandsche Hof is een Kampeerterrein gelegen aan Molenstraat 4 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over De Zeelandsche Hof in Millingen aan de Rijn

De Zeelandsche Hof is een terpboerderij uit 1850 gelegen in Millingen aan de Rijn. Naast akkerbouw is er ook een camping met 10 trekkershutten. De trekkershutten zijn voorzien van goede bedden en een kitchenette. De locatie is ideaal voor fiets- en wandelroutes, zoals naar natuurgebied de Millingerwaard, Nijmegen, Kleve en Emmerich. Er zijn 25 campingplaatsen met stroom en het trekkersveldje is geschikt voor trekkers. Daarnaast zijn er 10 trekkershutten, waarvan 5 geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse gelden er andere prijzen en tijden. Reserveren kan via de website of per e-mail.

Wil je weten wat De Zeelandsche Hof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zeelandsche Hof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zeelandsche Hof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zeelandsche Hof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar De Zeelandsche Hof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zeelandsche Hof

Bezoekers bekeken ook