Natuurkampeerterrein Groesbeek

Natuurkampeerterrein Groesbeek is een Kampeerterrein gelegen aan Dominee J.A. Visscherlaan 2 in Groesbeek.

Meer informatie over Natuurkampeerterrein Groesbeek in Groesbeek

Het natuurkampeerterrein Groesbeek, gelegen in het Rijk van Nijmegen, biedt de mogelijkheid om te kamperen tussen de bomen op een heuvel. Het terrein heeft plekken met en zonder stroom, waar honden zijn toegestaan. Het terrein is geschikt voor campers tot 5 meter lengte en het is niet toegestaan om te koken of barbecueën op houtskool of briketten. In de omgeving van Groesbeek kunnen wandel- en fietstochten worden gemaakt door bossen, akkers, heide en zelfs langs wijnvelden. Op het terrein is het mogelijk om sporen van reeën te vinden en onze boswachter komt regelmatig langs om je kennis te laten maken met de bewoners van het Groesbeekse bos. Het terrein ligt in het Groesbeekse bos in het Rijk van Nijmegen, waar de natuur een diversiteit aan landschappen laat zien. In de directe omgeving van het kampeerterrein zijn er verschillende wandel- en fietsroutes.

Wil je weten wat Natuurkampeerterrein Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurkampeerterrein Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurkampeerterrein Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurkampeerterrein Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Natuurkampeerterrein Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurkampeerterrein Groesbeek

Bezoekers bekeken ook