Kapsalon Blom

Kapsalon Blom is een Kapper gelegen aan Heerbaan 103 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Kapsalon Blom in Millingen aan de Rijn

Kapsalon Blom is een salon die gespecialiseerd is in haar- en beautybehandelingen. Ze zijn een Keune Ambassadeur, wat betekent dat ze werken met de beste producten van Keune. Deze producten zijn ontwikkeld om de sterke eigenschappen van het haar te benadrukken en af te rekenen met problemen zoals roos, vet haar en droog haar. In de salon van Kapsalon Blom vind je exclusief de producten van Keune. Daarnaast bieden ze ook gellak behandelingen aan. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met de salon.

Wil je weten wat Kapsalon Blom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Blom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Blom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Blom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Kapsalon Blom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Blom

Bezoekers bekeken ook