Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Fletcher Hotel-Restaurant Erica is een Hotel gelegen aan Molenbosweg 17 in Berg en Dal.

Meer informatie over Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal

Het Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal is een knus hotel midden in de bossen en vlakbij het centrum van Nijmegen. Het hotel heeft een gemiddelde beoordeling van 6,0 op verschillende boekingssites. Het hotel biedt faciliteiten zoals een sauna en binnenzwembad, en er zijn ook vergaderzalen beschikbaar. Het is een ideale bestemming voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers, met de historische binnenstad van Nijmegen en natuurrijke plekken zoals de Ooijpolder en het heuvellandschap van Groesbeek in de buurt. Het hotel organiseert ook evenementen, zoals 60's & 70's party's en tribute bands.

Wil je weten wat Fletcher Hotel-Restaurant Erica verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fletcher Hotel-Restaurant Erica of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fletcher Hotel-Restaurant Erica het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Fletcher Hotel-Restaurant Erica reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Bezoekers bekeken ook