Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen

Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen is een Hotel gelegen aan Cranenburgsestraat 23B in Groesbeek.

Meer informatie over Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen in Groesbeek

Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen is gelegen in de prachtige heuvelachtige omgeving van Groesbeek, op de grens van Duitsland en dichtbij het centrum van Nijmegen. Het hotel beschikt over 46 verschillende studio's, appartementen en familiekamers, allemaal voorzien van een eigen kitchenette. Daarnaast biedt het park ook bungalows aan, ideaal voor een familievakantie of vriendenweekend. Het hotel en bungalowpark zijn goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer of fiets. Het biedt een sfeervolle en warme ambiance met persoonlijke aandacht voor de gasten. Of het nu gaat om een weekendje weg, vakantie of zakelijk verblijf, het hotel streeft ernaar om een thuis van huis te bieden.

Wil je weten wat Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel & Bungalowpark de Zeven Heuvelen

Bezoekers bekeken ook