Sous les Eglises

Sous les Eglises is een Hotel gelegen aan Rijksstraatweg 124 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Sous les Eglises in Beek-Ubbergen

Hotel Café Sous les Eglises biedt een goede en voordelige overnachting in een prachtige omgeving. Gasten kunnen al vanaf €30,00 per nacht inclusief ontbijt verblijven. Het hotel heeft ook een gezellig café en een achterzaaltje dat perfect is voor feestjes tot ongeveer 70 personen. Daarnaast organiseert Sous les Eglises regelmatig evenementen, dus het is de moeite waard om de feestkalender in de gaten te houden. De bar is elke dag geopend vanaf 14.30 uur en staat bekend om zijn gezellige sfeer. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Sous les Eglises.

Wil je weten wat Sous les Eglises verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sous les Eglises of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sous les Eglises? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sous les Eglises het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Sous les Eglises reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sous les Eglises

Bezoekers bekeken ook