Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort is een Hotel gelegen aan Kon. Julianalaan 32 in Ooij.

Meer informatie over Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort in Ooij

In het sfeervolle Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort, gelegen in het Gelderse plaatsje Ooij, kunt u gegarandeerd tot rust komen. Het hotel is volledig gerenoveerd in 2020 en bevindt zich in de groene Ooijpolder. Het natuurschoon De Gelderse Poort is vlakbij en biedt de mogelijkheid voor mooie fiets- en wandeltochten. Ook de nabijgelegen Ooijpolders zijn een bezoek waard, met uiterwaarden, steenfabrieken, ganzen en wilde konikpaarden. Het hotel verhuurt e-bikes, waarmee u de omgeving kunt verkennen en bijvoorbeeld naar Nijmegen kunt fietsen. In het hotel zelf kunt u genieten van het à la carte restaurant en het ruime terras. Daarnaast biedt het hotel verschillende arrangementen, zoals een bezoek aan Burgers' Zoo. Kortom, Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort is de ideale plek voor een ontspannen verblijf in de natuur.

Wil je weten wat Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort

Bezoekers bekeken ook