Minicamping de Puthorst

Minicamping de Puthorst is een Kampeerterrein gelegen aan Botsestraat 16 in Leuth.

Meer informatie over Minicamping de Puthorst in Leuth

De Puthorst is een boerderij in de Ooypolder waar je kunt kamperen bij de boer. Je kunt er verblijven met je eigen tent, kampeerbusje, kleine caravan of op een matras op zolder. De boerderij biedt faciliteiten zoals een toilet, wasgelegenheid met douche, kookgelegenheid, koelkast en wasmachine. Voor wie meer luxe zoekt, is er ook een bed beschikbaar in de boerderij. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om te fietsen en te wandelen, aangezien de boerderij aan het Pieterpad ligt en dichtbij natuurgebied de Millingerwaard, Nijmegen en Kleve. Het adres van De Puthorst is Botsestraat 16, 6578 JB Leuth.

Wil je weten wat Minicamping de Puthorst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping de Puthorst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping de Puthorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping de Puthorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Minicamping de Puthorst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping de Puthorst

Bezoekers bekeken ook