ECMP B.V. (ECMPartners)

ECMP B.V. (ECMPartners) is een Softwarebedrijf gelegen aan Thornsestraat 14 in Persingen.

Meer informatie over ECMP B.V. (ECMPartners) in Persingen

ECMPartners biedt zero footprint client software-oplossingen aan die gebruikersapplicaties zijn die het eenvoudiger maken om documenten en cases te maken en te bewerken in IBM Case Manager of IBM Navigator, zonder dat er software op de werkstations geïnstalleerd hoeft te worden. Deze oplossingen bieden een gebruiksvriendelijke ervaring zonder dat de IT-afdelingen extra werkstationbeheer hoeven te doen. Daarnaast kunnen deze oplossingen snel worden geïmplementeerd, zowel onafhankelijk als met hulp van ECM-partners. Met de Windows Explorer-integratie van ECMPartners kan het IBM FileNet Content Management-systeem worden benaderd via de Windows Explorer-interface. Gebruikers kunnen nu gemakkelijk werken aan documenten en cases zoals ze gewend zijn in een Windows-omgeving. De zero footprint Office-integratie van ECMPartners vereenvoudigt het maken en bewerken van Office-documenten in IBM Case Manager of IBM Navigator, zonder dat er software op de werkstations geïnstalleerd hoeft te worden. Gebruikers ervaren maximale gemak terwijl IT-afdelingen niet extra werkstationbeheer hoeven te doen. De zero footprint workplace-oplossing vereist geen software-installatie op de werkstations, waardoor het coördineren van verschillende teams niet meer nodig is bij het implementeren van nieuwe FileNet-releases. Gebruikers werken rechtstreeks aan documenten vanuit een IBM CaseManager- of IBM Navigator-oplossing. De kantoorapplicaties worden op de achtergrond gestart en documentrevisies worden bijgehouden zonder dat het document gedownload hoeft te worden op het werkstation. Daarnaast biedt ECMPartners aangepaste.

Wil je weten wat ECMP B.V. (ECMPartners) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ECMP B.V. (ECMPartners) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ECMP B.V. (ECMPartners)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ECMP B.V. (ECMPartners) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar ECMP B.V. (ECMPartners) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ECMP B.V. (ECMPartners)

Bezoekers bekeken ook