van der Pol-Consulting bv

van der Pol-Consulting bv is een Softwarebedrijf gelegen aan in .

Meer informatie over van der Pol-Consulting bv in

Vanderpol-Consulting is een CAD/GIS software consultant die meedenkt aan constructieve oplossingen voor klanten. Ze leveren onder andere implementaties van vdPCADdesign, een tool waarmee revisie-tekeningen kunnen worden gemaakt voor riool-huisaansluitingen en hoofdrioleringen. Met deze tool kunnen AutoCAD polylines en blocks worden voorzien van aanvullende informatie, waardoor export naar GML-bestanden mogelijk is. Deze bestanden worden gebruikt in het BOR systeem voor het beheer van rioleringen in gemeentes. Bij het opvoeren van nieuwe riolering features moeten properties conform het datamodel worden ingevuld/geselecteerd en daarna kan de leiding geometrie worden opgevoerd. Labels worden automatisch gekoppeld aan de leidingen en worden aangepast wanneer de locatie van de leiding wordt aangepast. Meer informatie is verkrijgbaar bij de cadgis-specialist of op het weblog van Vanderpol-Consulting.

Wil je weten wat van der Pol-Consulting bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van der Pol-Consulting bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van der Pol-Consulting bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van der Pol-Consulting bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar van der Pol-Consulting bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van der Pol-Consulting bv

Bezoekers bekeken ook