Wizard card

Wizard card is een Softwarebedrijf gelegen aan 17 Septemberstraat 22 in Groesbeek.

Meer informatie over Wizard card in Groesbeek

Een digitaal visitekaartje is een moderne variant van het traditionele papieren visitekaartje. Het biedt de mogelijkheid om contactgegevens, social media links, websites en andere informatie snel en gemakkelijk te delen. Het digitale visitekaartje kan worden gedeeld via een QR-code of NFC-technologie. Het kan worden gedownload en opgeslagen in het adresboek van de telefoon. Wizardcard is een bedrijf dat digitale visitekaartjes aanbiedt en heeft al meer dan 400 tevreden klanten, waaronder restaurants, auto dealers, hotels en marketingbureaus. Met de Card manager van Wizardcard kunnen de digitale visitekaartjes beheerd worden. Er is ook de mogelijkheid om de QR-codes van de visitekaartjes te downloaden en deze toe te voegen aan de Apple Wallet of Google Wallet. Het digitale visitekaartje kan worden aangepast aan de huisstijl van het bedrijf en laat een blijvende indruk achter bij nieuwe connecties.

Wil je weten wat Wizard card verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wizard card of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wizard card? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wizard card het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Wizard card reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wizard card

Bezoekers bekeken ook