Terras en B&B Roosje van Ooij

Terras en B&B Roosje van Ooij is een Koffiebar gelegen aan Vlietberg 3 in Ooij.

Meer informatie over Terras en B&B Roosje van Ooij in Ooij

Bij Terras 't Roosje van Ooij vindt op vrijdag 15 september een muzikaal theatraal minifestival plaats. Het terras biedt een prachtig uitzicht op de uiterwaarden en is geschikt voor zowel individuele bezoekers als groepen. Het terras is het hele jaar geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Op het menu staan heerlijke koffie's van biologische bonen en zelfgemaakte lekkernijen. Ook kunnen groepen tot circa 60 personen hier terecht voor speciale arrangementen. Daarnaast zijn er verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving van het terras. Voor meer informatie kan er gemaild of gebeld worden, of kan de Facebookpagina van Roosje van Ooy worden bekeken.

Wil je weten wat Terras en B&B Roosje van Ooij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Terras en B&B Roosje van Ooij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Terras en B&B Roosje van Ooij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Terras en B&B Roosje van Ooij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Terras en B&B Roosje van Ooij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Terras en B&B Roosje van Ooij

Bezoekers bekeken ook