eigenweijs

eigenweijs is een Koffiebar gelegen aan Dorpsplein 3 in Groesbeek.

Meer informatie over eigenweijs in Groesbeek

Eigenweijs is een koffiebar in Groesbeek die elke dag geopend is van 10:00-17:00 uur. Ze bieden heerlijke koffie, broodjes, taartjes en meer aan, zowel om ter plaatse te consumeren als om af te halen. Bezorging is mogelijk vanaf 10 personen. Ze hebben een uitgebreid menu met onder andere soepen, broodjes, salades en verschillende zoete lekkernijen. Daarnaast bieden ze ook ontbijt en high tea aan. Voor speciale gelegenheden kunnen ze catering verzorgen en ze hebben ook een giftshop met cadeaubonnen. Ze serveren koffie van Single Estate en theeën van Senza Tea.

Wil je weten wat eigenweijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van eigenweijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij eigenweijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je eigenweijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar eigenweijs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. eigenweijs

Bezoekers bekeken ook