Stichting Het Kerkje van Persingen

Stichting Het Kerkje van Persingen is een Kerk gelegen aan Persingensestraat 7 in Persingen.

Meer informatie over Stichting Het Kerkje van Persingen in Persingen

Het kerkje van Persingen is een belangrijk monument dat hulp nodig heeft om te worden behouden. Mensen kunnen zich aanmelden als 'Vriend van het kerkje van Persingen' om te helpen. Om dit te doen, moeten ze hun naam, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer opgeven. Deze informatie wordt gebruikt om contact op te nemen met de vrijwilligers. Het kerkje van Persingen is een bijzonder juweel dat de moeite waard is om in stand te houden.

Wil je weten wat Stichting Het Kerkje van Persingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Het Kerkje van Persingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Het Kerkje van Persingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Het Kerkje van Persingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Stichting Het Kerkje van Persingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Het Kerkje van Persingen

Bezoekers bekeken ook