Bartholomeuskerkje

Bartholomeuskerkje is een Kerk gelegen aan Nieuwe Holleweg 2 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Bartholomeuskerkje in Beek-Ubbergen

Het Kleine Bartholomeuskerkje in Beek is een historisch monument in het centrum van het dorp. Het is een van de meest complete historische dorpskerken in de regio en wordt gebruikt voor trouwerijen, exposities, concerten en familiebijeenkomsten zoals dopen en begrafenissen. Op de website van het kerkje is een agenda te vinden met alle activiteiten. Ook is er een gastenboek waar reacties te lezen zijn. Als er een bijeenkomst is die niet genoemd staat maar wel past bij de sfeer van het kerkje, kan er contact worden opgenomen met de Stichting Het Kleine Bartholomeuskerkje. Het adres van het kerkje is Nieuwe Holleweg 2, Beek Ubbergen.

Wil je weten wat Bartholomeuskerkje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bartholomeuskerkje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bartholomeuskerkje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bartholomeuskerkje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Bartholomeuskerkje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bartholomeuskerkje

Bezoekers bekeken ook