Sportcentrum TotalVit

Sportcentrum TotalVit is een Gezondheidsclub gelegen aan Cranenburgsestraat 23b in Groesbeek.

Meer informatie over Sportcentrum TotalVit in Groesbeek

TotalVit introduceert nieuwe innovatieve toestellen op het gebied van virtual reality fitness. Deze toestellen bieden een full body workout met een leuk en uitdagend spel element. Je traint je core, balans en nauwkeurigheid van beweging. De experience fitness cloud biedt de mogelijkheid om je balans te trainen terwijl je fitness oefeningen uitvoert of een leuke game speelt. Daarnaast verbeter je ook je coördinatie, lichaamsspanning en uithoudingsvermogen. Het is een leuke afwisseling van je huidige training. Je kunt je nu inschrijven via het online lesrooster van TotalVit.

Wil je weten wat Sportcentrum TotalVit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcentrum TotalVit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcentrum TotalVit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum TotalVit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Sportcentrum TotalVit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcentrum TotalVit

Bezoekers bekeken ook