Revitalice - Personal Training & Small Group Training

Revitalice - Personal Training & Small Group Training is een Gezondheidsclub gelegen aan Pannenstraat 2b in Groesbeek.

Meer informatie over Revitalice - Personal Training & Small Group Training in Groesbeek

Revitalice biedt personal training en small group training aan met als doel de beste versie van jezelf te worden. De aanpak is gericht op een persoonlijke aanpak, het verbeteren van bewegingspatronen, het vinden van de juiste balans tussen inspanning en ontspanning, en het bespreken van voedingsadvies. Het team bestaat uit Robin Theunissen, een personal trainer en voeding- en bewegingsspecialist, en Ellis Koopman, een haptotherapeut, coach en trainer. Het aanbod van Revitalice omvat onder andere personal training, duo training, small group training, online coaching, militaire training en haptotherapie. Er zijn faciliteiten zoals toiletten, een gezamenlijke omkleedruimte en gratis parkeergelegenheid.

Wil je weten wat Revitalice - Personal Training & Small Group Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Revitalice - Personal Training & Small Group Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Revitalice - Personal Training & Small Group Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Revitalice - Personal Training & Small Group Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Revitalice - Personal Training & Small Group Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Revitalice – Personal Training & Small Group Training

Bezoekers bekeken ook