kilos & goals

kilos & goals is een Sportclub gelegen aan Hüsenhoff 77 in Groesbeek.

Meer informatie over kilos & goals in Groesbeek

Kilos & Goals is een succesvol sportconcept dat zich richt op een-op-een of groepstrainingen in de buitenlucht. Ze bieden ook de mogelijkheid om in duo of met een groep van 4 te trainen, met de persoonlijke aandacht en kwaliteit van personal training. Voor duurzame resultaten hebben ze het programma The Seven ontwikkeld. Kilos & Goals is de plek voor de ultieme transformatie en biedt een energieke atmosfeer en doorzettingsvermogen. Sluit je vandaag nog aan bij de Kilos & Goals Outdoor Gym Movement!

Wil je weten wat kilos & goals verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van kilos & goals of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kilos & goals? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kilos & goals het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar kilos & goals reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. kilos & goals

Bezoekers bekeken ook