Sportvereniging Switch '87

Sportvereniging Switch '87 is een Sportclub gelegen aan a/d Rijn, Gengske 10 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over Sportvereniging Switch '87 in Millingen aan de Rijn

Switch '87 is een sportvereniging die verschillende sportactiviteiten organiseert. Er wordt binnenkort gestart met de trainingen voor het nieuwe seizoen. Er is ook een toernooi van zand naar zaal georganiseerd en er zijn testdagen bij Huisman Sport. Daarnaast is er een jeugdkamp gepland waarvoor hulp wordt gezocht. De teamindeling voor het komende seizoen is bekend en er worden Millingse Volleybalfeesten georganiseerd. Tot slot wordt er een buitentoernooi georganiseerd waarvoor inschrijvingen sluiten op 21 mei.

Wil je weten wat Sportvereniging Switch '87 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportvereniging Switch '87 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportvereniging Switch '87? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Switch '87 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Sportvereniging Switch '87 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportvereniging Switch ’87

Bezoekers bekeken ook