ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Heerbaan 158 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over ALDI in Millingen aan de Rijn

ALDI is een discount-supermarkt met ongeveer 500 winkels in Nederland. Ze streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding en bieden een breed assortiment van ruim 900 producten. Zowel huismerken als A-merken zijn verkrijgbaar bij ALDI, waarbij de huismerken een goedkoper alternatief zijn. ALDI is trots op het feit dat hun producten als beste getest zijn door de Consumentenbond en andere kenners. Naast lage prijzen hebben ze ook aandacht voor duurzaamheid en de strijd tegen voedselverspilling. Bij ALDI kan iedereen terecht voor goedkopere boodschappen van hoge kwaliteit.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook