Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Herwendaalseweg 38 in Groesbeek.

Meer informatie over Lidl in Groesbeek

In de webshop zijn er verschillende aanbiedingen beschikbaar, waaronder het complete assortiment van PARKSIDE®, online gereedschap, online accu-gereedschap, online PARKSIDE® artikelen, online woonartikelen, online barbecues, online watersportartikelen, online ventilatoren en online mode. Daarnaast is er extra korting beschikbaar met Lidl Plus en kunnen klanten het online assortiment bekijken in de app. Verder zijn er hoge kortingen op veel producten en is er een speciale deal van de dag, namelijk de esmara® Zwangerschaps tuinbroek. Voor meer informatie en contact kan men terecht op de website. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden en de levering wordt verzorgd. Klanten kunnen ook de Lidl app downloaden en de supermarkt volgen op social media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook