Zwitserloot Dak Run 2018: The Final Edition

GROESBEEK – Op zondag 3 juni 2018 wordt in Groesbeek de Zwitserloot Dak Run georganiseerd.

Laatste kans

Altijd al mee willen doen? Dan is dit je laatste kans. Oprichter en organisator Gerrit Zwitserloot zal die zondag voor de laatste keer het startschot geven. Er zijn drie onderdelen waarvoor ingeschreven kan worden: de Kidsrun, de 5 kilometer en de 10 kilometer.

Kidsrun

Deze loop bestaat uit éém ronde van 1000 meter. Er zijn prijzen te verdelen over acht leeftijdscategorieën voor jongens en meisjes. Al jaren is deze run met ruim 600 Kids een van de grotere van Nederland! Naast de Run zijn er door Axitraxi tal van attracties opgesteld voor vertier en plezier! Runnie de mascotte zal jullie ook dit jaar weer persoonlijk komen aanmoedigen en zal de beker uitdelen voor de beste school!

5 kilometer en 10 kilometer

De 5 kilometer-loop bestaat uit één ronde van 5000 meter en wordt voor de 20e keer georganiseerd. De loop start in het centrum en loopt door de prachtige bossen van Groesbeek. Het ‘laatste’ startschot zal om 12.00 uur plaats vinden. Ook voor de 10 kilometer is het de 20e editie. Deze loop bestaat uit twee ronden van ieder 5000 meter en start om 12.10 uur.

Wilt u meer weten over het evenement en de inschrijving? Ga dan snel naar www.zwitserlootdakrun.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl / website Zwitserloot Dak Run


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen