Zomerconcert 2018 Fanfare Jubilate Deo

GROESBEEK – Het begint langzamerhand traditie te worden. Aan het einde van het seizoen trekt Fanfare Jubilate Deo op hun repetitie avond er op uit om sfeer en gezelligheid te brengen in ons mooie Groesbeek.

Sinds enige jaren is daarbij IJssalon Passione in de Kerkstraat een van onze vaste stekjes.

Zomermuziek

Als het weer meewerkt en daar lijkt het op dit moment wel op, spelen we hier op donderdag 31 mei. Onze leerlingen zullen aftrappen rond de klok van 19.00 uur hierna zal het fanfare orkest gezellige zomermuziek ten gehore brengen tot circa 21:30 uur.

Afhankelijk van het weer

Let op: Jubilate Deo is natuurlijk afhankelijk van het weer. De definitieve beslissing of het door gaat neemt de fanfare op de dag zelf. Hou daarom de Facebookpagina in de gaten.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.