Zomeravondconcert Jubilatie Deo in Buurtpark ’t Groeske

GROESBEEK – Op 28 juni is er in buurtpark Het Groeske een zomeravondconcert van fanfare Jubilatie Deo.


Foto van vorig jaar. Foto en rechten: Annelies de Bruin.

Extra mooi

De vrijwilligers van Buurtpark het Groeske zijn de afgelopen weken al druk in de weer om Buurtpark het Groeske extra mooi te maken voor het concert van Jubilate Deo. Het amfitheater is opgeschoond en het nieuwe schaduwdoek is uitgeprobeerd.

De avond

Op 28 juni is de fanfare van 19:00 uur tot 21:30 uur te beluisteren in Buurtpark het Groeske bij het Amfitheater aan de Mariëndaalseweg. De aftrap gebeurt door de leerlingen en het belooft een gezellige avond vol zomermuziek te worden. Vooraf en in de pauze is er koffie, thee en fris met de gebruikelijke buurttaart en -cake.

Opbrengst voor ’t Groeske

Er zijn bankjes om op te zitten, maar een eigen klapstoeltje is wel zo comfortabel. Bij slecht weer wordt het concert afgelast. De opbrengst van deze avond met Jubilate Deo komt ten gunste van de verdere ontwikkeling en activiteiten van Buurtpark ’t Groeske.

Jubilate Deo

Het fanfareorkest bestaat uit zo’n 40 enthousiaste muzikanten met veel jonge spelers. Elke donderdag wordt er gerepeteerd onder leiding van dirigente Mariska Brienen. Bij Jubilate Deo zijn van oudsher ook veel buurtbewoners als muzikant actief.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen