Zomaar een feestje: “Smartlapjes en hapjes” in De Mallemolen

GROESBEEK – Op zaterdag 17 maart organiseert Smartlappenkoor Ochaarm uit Groesbeek een feestje.

Waarom? Zomaar, omdat ze er zin in hebben!

Bevriende koren

Hiervoor hebben ze een aantal bevriende koren uitgenodigd om samen met hen de avond te vullen met het Hollandse (en soms ook het Duitse of Grusbekse) lied. De koren die ook hun opwachting zullen maken zijn De Sjanellekes uit Venray, Thuis is ook niet alles uit Schaijk en Mooi Koor Man uit Doetinchem.

Kaartjes

Het feest wordt gegeven in de Mallemolen, de vaste uitvalsbasis van Ochaarm. En, zoals de titel al doet vermoeden, zal ook voor de inwendige mens worden gezorgd. De avond begint om 20:00 uur, de zaal is open om 19:30. Kaartjes voor deze gezellige avond kosten € 3,- en zijn te verkrijgen in De Mallemolen Groesbeek, De Spar in Molenhoek of door een mailtje te sturen naar: ochaarm@gmail.com.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.