Zicht-lijn

Zicht-lijn is een Winkel voor zelfontworpen T-shirts gelegen aan Persingensestraat 4 in Persingen.

Meer informatie over Zicht-lijn in Persingen

Zicht-lijn is een collectie unieke T-shirts met originele ontwerpen. De ontwerpers, Jeanet Jaaltink en Edo Nauta, laten zich inspireren door de wereld om hen heen en streven ernaar om designs te maken die ze zelf ook zouden dragen. De T-shirts worden gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn vrij van dierlijke producten. Ze maken gebruik van milieuvriendelijke watergedragen inkt en zijn GOTS-, PETA- en Fairwear-gecertificeerd. Omdat ze geen voorstander zijn van overproductie, hebben ze geen voorraad en worden de shirts pas gemaakt na bestelling. Ze streven ernaar om hun voetafdruk klein te houden.

Wil je weten wat Zicht-lijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zicht-lijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zicht-lijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zicht-lijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Zicht-lijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zicht-lijn

Bezoekers bekeken ook