Waterschap Rivierenland - verlenen omgevingsvergunning voor het vervangen van 2 duikers aan de Bredeweg te Groesbeek

DeGroesbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Waterschap Rivierenland - verlenen omgevingsvergunning voor het vervangen van 2 duikers aan de Bredeweg te Groesbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland heeft besloten een omgevingsvergunning te verlenen voor het vervangen van 2 duikers aan de Bredeweg te Groesbeek . Zaaknummer: 2024047656 Start bezwaartermijn: 22-05-2024 Informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving van Waterschap Rivierenland, bereikbaar via telefoonnummer 0344-649494 of e-mail vergunningen@wsrl.nl Bezwaar: Binnen zes weken vanaf datum begin bezwaartermijn kunnen belanghebbenden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland. Voor meer informatie, zie de website van Waterschap Rivierenland.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2024.

Dit artikel verscheen op deGroesbeekgids.nl op 24-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGroesbeekgids.nl
Redactie deGroesbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Groesbeek
  2. wsb-2024-10219

Gerelateerde berichten