Wolth Auto Repair

Wolth Auto Repair is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Industrieweg 18 in Groesbeek.

Meer informatie over Wolth Auto Repair in Groesbeek

WOLTH Auto Repair, ook bekend als Egbert-Sjoerd Woltjes, is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoud en reparaties van Amerikaanse auto's, pick-ups en vans. Het bedrijf is opgericht in 2012 en heeft inmiddels een goede reputatie opgebouwd. Hoewel ze geen grote voorraad onderdelen hebben, kunnen ze deze wel binnen enkele dagen bestellen via hun leverancier. Ze kunnen onderdelen leveren voor alle merken tegen concurrerende prijzen. Daarnaast kunnen ze ook banden leveren en monteren en zijn ze goed op de hoogte van de APK-keuringseisen. Als klanten op zoek zijn naar iets speciaals, kunnen ze dit bij WOLTH Auto Repair navragen. Het bedrijf is gevestigd aan de Industrieweg 18 in Groesbeek en is telefonisch bereikbaar op 06 21 50 52 52 of via e-mail op info@wolth.nl. De openingstijden zijn niet vermeld, maar klanten kunnen het bedrijf volgen op social media voor meer informatie.

Wil je weten wat Wolth Auto Repair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wolth Auto Repair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wolth Auto Repair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wolth Auto Repair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Wolth Auto Repair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wolth Auto Repair

Bezoekers bekeken ook