Wolfsberg: Legends of Rock Festival & Koningsfeest 2018

GROESBEEK – Rondom Koningsdag worden er bij De Wolfsberg twee activiteiten georganiseerd: het Koningsfeest op vrijdag 27 april 2018 en de vijfde editie van het Legends of Rock Festival op zaterdag 28 april 2018.

Vrijdag 27 april 2018 van 14:00 uur tot 21:30 uur: Koningsfeest 2018

Natuurlijk is er na een uitverkochte jubileumeditie vorig jaar gewoon een elfde versie van Koningsfeest. Langer, leuker en gevarieerder dan ooit. Van 50’s en 60’s hits gespeeld door jonge knapen uit Amsterdam, de Hollandse meezingers van dj Rob Toonen, het soulvolle stemgeluid van David Dam tot de explosieve mashups van de populairste coverband van dit moment. Het is weer een feestje vol vermaak voor je hele vriendengroep.

Tickets voor dit evenement zijn inmiddels te koop bij De Wolfsberg, Bruna Groesbeek, The Read Shop Malden en online (klik). Kosten zijn € 15,-. Groepsticket voor 5 personen is € 65,- en voor 10 personen is € 100,-.
NB Groepsticket: Wanneer je online een groepsticket bestelt, meld je je als groep bij de entree. Je krijgt niet eerder toegang tot je vriendengroep compleet is.Zaterdag 28 april 2018 van 16:00 uur tot 21:00 uur: Legends of Rock 2018

Inmiddels vaste prik op de zaterdag aan het einde van april: rockmuziek in de tuin van De Wolfsberg. Een ode aan de grootheden in de rockscene. Live door drie voltallige bands. Twee bands die nog niet eerder het podium op de heuvel gedeeld hebben en één oude bekende spelen het werk van Thin Lizzy, Led Zeppelin en Jimi Hendrix. Geniet van minutenlange gitaarsolo’s, vurige vocalen, stevig slagwerk en een niet te onderdrukken energie en liefde voor muziek.

Tickets voor dit evenement zijn inmiddels te koop bij De Wolfsberg, Bruna Groesbeek, The Read Shop Malden en online (klik). Early birds betalen € 14,-. Regulier tarief is € 18,- en aan de kassa € 22,-.Meer info op www.tributeparty.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen