Woeste Hoogte

Woeste Hoogte is een Bed & Breakfast gelegen aan Bisseltsebaan 12 in Groesbeek.

Meer informatie over Woeste Hoogte in Groesbeek

Woeste Hoogte is een Bed and Breakfast gelegen op een heuvel met uitzicht over de Mookerheide. Aan de ene kant van de plek bevindt zich een bos genaamd Xanten, dat zich uitstrekt tot ver in Duitsland. Het landschap wordt gekenmerkt door de hoogtes van de Hoenderberg, Wolfsberg, Duivelsberg en de St. Jansberg, wat zorgt voor prachtige vergezichten. De aanwezigheid van de Maas en de Waal, die door het gebied meanderen, en de meren zoals de Mookerplas, maken dit gebied zeer gevarieerd en aangenaam. Bij Woeste Hoogte kun je volledig genieten van alle vrijheid, zoals relaxen in de hangmat, barbecuen op een van de rotstuin terrasjes en douchen in de buitendouche omringd door planten.

Wil je weten wat Woeste Hoogte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Woeste Hoogte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Woeste Hoogte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woeste Hoogte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Woeste Hoogte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Woeste Hoogte

Bezoekers bekeken ook