Winkelcentrum Groesbeek

Winkelcentrum Groesbeek is een Winkelcentrum gelegen aan Dorpsplein 1 in Groesbeek.

Meer informatie over Winkelcentrum Groesbeek in Groesbeek

In Groesbeek is er een divers aanbod aan winkels te vinden. Het winkelcentrum biedt een breed scala aan branches, waarin zowel bekende winkels zoals Kruidvat, Etos, Hema, Scapino en Zeeman te vinden zijn, als lokale winkels en horecagelegenheden. De Groesbekers staan bekend om hun gemoedelijkheid en enthousiasme, wat bijdraagt aan de levendigheid van het centrum. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bloemen te kopen in de bloemenwinkel en trendy kleding te shoppen in de Dorpsstraat en Dorpsplein. Op dinsdagochtend wordt er een kleine maar gezellige warenmarkt gehouden. Het parkeren op straat in Groesbeek is gratis, met een maximale parkeerduur van 2 uur op sommige locaties.

Wil je weten wat Winkelcentrum Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Winkelcentrum Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Winkelcentrum Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Winkelcentrum Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Winkelcentrum Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Winkelcentrum Groesbeek

Bezoekers bekeken ook