Wens van 19-jarige Groesbeker in vervulling

GROESBEEK – Vorige week vervulde “Make-A-Wish” een wens van de 19-jarige Dirk Wollenberg uit Groesbeek.

Foto: Make-A-Wish.

Hij ontmoette zijn held Tavi Castro.

Botkanker

Dirk leed aan botkanker en als gevolg van de behandeling van deze ziekte was hij in gewicht toegenomen. Inmiddels is hij weer wat afgevallen. Hij voelt zich nu goed en was onder de indruk van de ontmoeting met zijn held.

Ontmoeting

De ontmoeting vond plaats in de sportschool van Tavi in Beverwijk. Allereerst werd Dirk in een geheel nieuwe sport outfit gehesen. Vervolgens leidde Tavi het gezelschap rond door zijn sportschool. Tavi heeft ter plekke een programma op maat gemaakt voor Dirk om nog meer te kunnen afvallen. En vervolgens zijn ze samen gaan trainen.

Blijven begeleiden

Tenslotte bood Tavi aan Dirk te blijven begeleiden om zijn streefgewicht te behalen. Dirk genoot van ieder moment en was onder de indruk van de betrokkenheid van Tavi bij zijn persoonlijke situatie. Dirk is ervan overtuigd dat hij nu weer zijn oude lijf terug kan krijgen. Als kers op de taart mocht hij ook nog even een rondje scheuren in Tavi’s Maserati.

Genieten

Dirk heeft door omstandigheden lang op zijn wensvervulling moeten wachten, maar deze heeft al zijn verwachtingen overtroffen. Nadat hij overvallen was op zijn werk door twee wensvervullers, stapelden de verrassingen zich op. Hij kon in eerste instantie amper bevatten wat hem gebeurde, maar genoot met volle teugen. Zijn ouders, zussen, vriendin, zwager en vrienden genoten met hem mee. De geëmotioneerde moeder van Dirk zei na afloop: ‘Hier gaat Dirk nog heel lang van kunnen nagenieten.’

Actie

Wollenberg lanceerde enkele jaren geleden een actie tijdens carnaval. Dit deed hij samen met de inmiddels overleden Youri Mom. De actie ging in onze regio viraal en leverde € 22.097,73 op. Dat geld ging naar de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK). Klik hier voor het dossier daarover.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl, Make-A-Wish


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.