Wennekers Wonen

Wennekers Wonen is een Woonwinkel gelegen aan Ambachtsweg 3 in Groesbeek.

Meer informatie over Wennekers Wonen in Groesbeek

Bij Wennekers Wooncentrum in Groesbeek vind je een breed scala aan merken voor je interieur. Van Luxaflex® raamdecoratie tot Artelux, De Ploeg en Kendix gordijnen. Ook voor tapijten en vloeren kun je terecht bij Wennekers Wooncentrum, met merken zoals Parade, Desso, Marmoleum, Novilon, Allura en Moduleo. Daarnaast bieden ze ook meubels aan van De Toekomst en bert plantagie. Het assortiment wordt aangevuld met verschillende soorten raamdecoratie, zoals Silhouette® Shades, plissé gordijnen, dupligordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, duo rolgordijnen en lamellen. Ook kun je bij Wennekers Wooncentrum terecht voor een ruime collectie gordijnen en rolgordijnen.

Wil je weten wat Wennekers Wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wennekers Wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wennekers Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wennekers Wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Wennekers Wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wennekers Wonen

Bezoekers bekeken ook