Wegwerkzaamheden aan de Derdebaan in Groesbeek

GROESBEEK – Op dinsdag 3 april om 07:00 uur start de gemeente Berg en Dal met wegwerkzaamheden aan de Derdebaan in Groesbeek.


De Derdebaan in Groesbeek wordt wat breder. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Dagelijks enkele uren afgesloten

Deze werkzaamheden duren tot en met 25 mei 17:00 uur. Om het werk veilig te kunnen uitvoeren is de Derdebaan dagelijks tussen 07:00 en 17:00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. De Klos, bedrijven, campingplaatsen en de woningen aan de Derde Baan blijven bereikbaar.

Wat gaat de gemeente doen?

De gemeente gaat de rijbaan aan beide kanten verbreden tot een totale breedte van 5 meter. Hiervoor moet aan beide kanten een fundering worden aangebracht met een betonband. Op de fundering brengt de gemeente een laag asfalt aan. Later wordt de Derdebaan voorzien van een nieuwe asfaltdeklaag over de gehele breedte.

Bekijk hieronder het maatregelplan.

Maatregelenplan Derdebaan Groesbeek (.PDF-bestand).

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.