Wegens succes opnieuw: Koken voor mannen (60+)

LEUTH – Wegens een succesvolle 1e én 2e serie wordt vanaf 3 september 2018 in het Kulturhus Leuth aan de Reusensestraat 6a een derde beginners-kookcursus voor mannen van ‘rondom 60 jaar’ uit de polder georganiseerd.


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Gezellig

Onder leiding van een goede kok wordt er in een kleine groep gezamenlijk gekookt, waarbij rekening wordt gehouden met de al dan niet aanwezige kook-ervaring van deze nieuwe groep mannen. Menu’s samenstellen, de inkoop, het koken zelf, en dat allemaal gezellig onder het genot van een kop koffie.

De cursus

Deze cursus beslaat 2 x 5 bijeenkomsten en vindt in overleg 2-wekelijks plaats in het Kulturhus Leuth op de maandag van 17.00 uur tot 19.45 uur. De eerste les is op 3 september 2018.

Subsidie

Het project “Gezond in Berg en Dal” verstrekt subsidie hiervoor, deelnemers betalen in 2018 slechts de kosten van de etensboodschappen. Betrokken groeperingen zijn: het Kookhus Leuth en het Sociaal Team Kekerdom, Leuth en Millingen.

Aanmelden

Heeft u interesse? Meld u aan! Kook-ervaring is zeker niet noodzakelijk. Opgeven voor deze kookcursus kan vóór 27 augustus 2018 bij rene.verheijen@fortewelzijn.nl. Wilt u meer informatie, dan kunt u bellen met Rene Verheijen: 06-49881095, of e-mailen naar bovenstaand emailadres.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen