Wegens succes opnieuw: Koken voor mannen (60+)

LEUTH – Wegens een succesvolle 1e én 2e serie wordt vanaf 3 september 2018 in het Kulturhus Leuth aan de Reusensestraat 6a een derde beginners-kookcursus voor mannen van ‘rondom 60 jaar’ uit de polder georganiseerd.


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Gezellig

Onder leiding van een goede kok wordt er in een kleine groep gezamenlijk gekookt, waarbij rekening wordt gehouden met de al dan niet aanwezige kook-ervaring van deze nieuwe groep mannen. Menu’s samenstellen, de inkoop, het koken zelf, en dat allemaal gezellig onder het genot van een kop koffie.

De cursus

Deze cursus beslaat 2 x 5 bijeenkomsten en vindt in overleg 2-wekelijks plaats in het Kulturhus Leuth op de maandag van 17.00 uur tot 19.45 uur. De eerste les is op 3 september 2018.

Subsidie

Het project “Gezond in Berg en Dal” verstrekt subsidie hiervoor, deelnemers betalen in 2018 slechts de kosten van de etensboodschappen. Betrokken groeperingen zijn: het Kookhus Leuth en het Sociaal Team Kekerdom, Leuth en Millingen.

Aanmelden

Heeft u interesse? Meld u aan! Kook-ervaring is zeker niet noodzakelijk. Opgeven voor deze kookcursus kan vóór 27 augustus 2018 bij rene.verheijen@fortewelzijn.nl. Wilt u meer informatie, dan kunt u bellen met Rene Verheijen: 06-49881095, of e-mailen naar bovenstaand emailadres.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.