[Foto’s] Watertappunt in Millingen aan de Rijn in gebruik

MILLINGEN AAN DE RIJN – Vrijdagmiddag is het watertappunt bij het Kulturhus aan de Heerbaan in Millingen aan de Rijn officieel in gebruik genomen.


Het watertappunt in Millingen is vrijdag in gebruik genomen. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het watertappunt is enkele weken geleden geplaatst.

Wethouder Sylvia Fleuren (CDA) was vrijdag ook aanwezig. De openingshandeling werd verricht door Ilyane Canters, samen met haar moeder Sandra Canters-Hermsen. De familie heeft een prijsvraag gewonnen in het kader van het 10-jarig jubileum van Vitens en mocht de plek uitzoeken. De eerste bekertjes water werden direct na de opening getapt.

Vorige week werd op deze feestelijke wijze een ander watertappunt in gebruik genomen. Dat was die aan de Rijkstraatweg in Beek-Berg en Dal, nabij het startpunt van de klim richting Duivelsberg.

[nggallery id=1006]

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.