Wandelaars Vierdaagse 2018 zoeken slaapplek

NIJMEGEN – De internationale Wandelvierdaagse Nijmegen 2018 staat in de startblokken.


Vierdaagse 2017. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Slaapgarantie

De inschrijving voor de 102de editie is gesloten. Veel wandelaars hebben gelukkig al een slaapplek gevonden, maar nog niet alle wandelaars hebben slaapgarantie. Daarom zoekt Vierdaagsebed.nl nog inwoners die een bed te huur hebben voor Vierdaagse deelnemers.

Vierdaagsebed.nl

Vierdaagsebed.nl is een initiatief van VVV Rijk van Nijmegen en brengt elk jaar vele honderden wandelaars onder bij circa 800 gastgezinnen. De gastgezinnen bieden, in ruil voor een vergoeding, de wandelaar een comfortabele overnachting en ontbijt. Optioneel is ook de verzorging van een lunchpakket en warme avondmaaltijd.

Gastvrijheid

Hanneline Oosting, adjunct directeur van Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen, is erg te spreken over dit unieke staaltje van (Nijmeegse) gastvrijheid: “De inwoners van het Rijk van Nijmegen dragen bij aan de prestaties en de unieke beleving van de wandelaar. En uit de matches tussen wandelaars en gastgezin komen soms leuke contacten voort. Ook dit jaar doen we weer beroep op de gastvrijheid van inwoners, want we zoeken nog bedden! En dan bedoelen we goede, comfortabele bedden en het liefst op basis van volpension. De prestaties van de wandelaars verdienen natuurlijk een goede nachtrust en goede maaltijden.“

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Vierdaagsebed.nl of contact opnemen met VVV Rijk van Nijmegen: Per mail via info@vierdaagsebed.nl, telefonisch via 0481-366280 (maandag t/m vrijdag tussen 09.30-17.30).

Vergoedingen

De Wandelvierdaagse Nijmegen 2018 vindt plaats van 17 t/m 20 juli. De vergoeding voor het gastgezin bedraagt € 32,20 per persoon per nacht, op basis van overnachting met ontbijt. Voor volledig pension (met lunch en warme avondmaaltijd) bedraagt de vergoeding € 45,08 per persoon per nacht.

Bron/Tekst: RBT KAN


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen