VVSB te sterk voor Achilles ’29

GROESBEEK – Achilles ’29 heeft zaterdagavond op eigen veld verloren. VVSB won met 2-3 op sportpark De Heikant.

Na een goede openingsfase vanuit de kant van Achilles ’29 was het de uitploeg die de leiding in de wedstrijd nam. Dat gebeurde na een halfuur spelen toen Peet Slot raak schoot. Dankzij Niels Willems kwamen de Groesbekers voor rust weer op gelijke hoogte.

Nadat Bart Schiks namens de thuisploeg een kans om zeep hielp was het aan de andere kant raak. VVSB had daar wel de hulp van een Achilles ’29-speler voor nodig, want Justin de Vos scoorde in eigen doel. Toen Mitchell Theuns in de 59e minuut de 1-3 aantekende leek het duel beslist.

Achilles ’29 maakte het echter nog spannend. Eerst belandde een bal van Sead Beqic op de lat en in de slotminuten werd het 2-3. Ook Achilles ’29 kreeg daarbij hulp van een speler in een ander tenue: Vladimir Jozic. Hij kopte de bal achter zijn eigen doelman. Daar bleef het ook bij.