Vooralsnog weinig incidenten tijdens Vierdaagsefeesten

NIJMEGEN – Ook de maandag was weer een drukke dag in de binnenstad van Nijmegen.


Matrixx At The Park. Foto en rechten: Jan Willem de Venster.

In de stad werden de lichtkranten geactiveerd om te waarschuwen dat het op de Waalkade en bij Faber druk was.

Communicatie

De politie kan direct op de officiële accounts van de organisatie communiceren zodat alle informatie eenduidig is. Alle gebruikers van de app en het twitteraccount van de organisatie ontvingen zodoende gelijktijdig hetzelfde bericht als op de lichtkranten over de drukke locaties.

Aangenaam en levendig

Overdag was er sprake van een aangename en levendige drukte, en rond een uur of 20:00 uur in de avond liep de stad goed vol. Ondertussen deden de vele restaurants en foodtrucks goede zaken. Berekeningen van vorige jaren tonen aan dat er een economisch bestedingseffect is van ongeveer € 33 miljoen in de Vierdaagsefeestenweek.

Weinig aanhoudingen

De politie geeft aan dat er ondanks, of misschien wel dankzij, de drukte een goede sfeer hangt. Er zijn weinig aanhoudingen verricht. Maandag kwamen er 195.000 mensen naar de stad, 10.000 meer dan in 2017.

Bron/Tekst: Stichting Vierdaagsefeesten


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.