Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak

Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak is een Boerderij gelegen aan Leuthsestraat 2 in Ooij.

Meer informatie over Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak in Ooij

Boerderij De Plak is een kleine boerderij in de prachtige Ooijpolder bij Nijmegen. De boerderij is al vier generaties lang in handen van de familie Willemsen en ze hebben ongeveer 75 melkkoeien. Ze verkopen heerlijke verse boerenmelk via hun boerderijautomaat en staan al drie jaar op rij in de top 25 van de Foqus Planet van Friesland Campina. Daarnaast zijn ze ook gestart met een Vierdaagse Camping, waar wandelaars en supporters kunnen verblijven tijdens de Vierdaagse van Nijmegen. In 2023 willen ze deze camping weer voortzetten. Op de boerderij is ook een boerderijautomaat te vinden met producten van lokale boeren en hun eigen verse melk. De contactgegevens van Boerderij De Plak zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vierdaagse Camping en Boerderij Automaat De Plak

Bezoekers bekeken ook