Vierdaagse 2018: Zevenheuvelenweg afgesloten

GROESBEEK – Evenals de laatste jaren zal de Zevenheuvelenweg in Groesbeek ook dit jaar in de Vierdaagseperiode afgesloten worden.

Dit jaar is de afsluiting van zondagavond 15 juli 20:00 uur tot en met vrijdag 20 juli. Op de donderdag is de “Dag van Groesbeek”, waarbij de wandelaars de Zevenheuvelenweg op moeten.

Waarom?

De maatregelen worden genomen om wildkamperen tegen te gaan. Campers stonden al ruim voor de derde Vierdaagsedag in de berm langs “de kuitenbijter”. De ideale plek tijdens “de dag van Groesbeek”. Politie, de gemeente Berg en Dal en de provincie Gelderland hebben in overleg besloten daar om veiligheidsredenen iets aan te doen.

Afsluiting

De Zevenheuvelenweg wordt voor alle voertuigen afgesloten vanaf het punt 150 meter ten noorden van de kruising Siep/Kamp tot aan de Meerwijkselaan in Berg en Dal. Enkele panden blijven op die manier vanuit Groesbeek gewoon goed bereikbaar.

Op woensdagavond mogen de campers vanaf 20:00 uur de Zevenheuvelenweg op, zodat zij hun plekje in kunnen nemen. En dan kun je er bij goed weer een avondje heerlijk zitten.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen